Poster de la película Binti (VOSE)Poster de la película Binti (VOSE)
"Els temes que tracta són forts, malgrat la qual cosa la història està tractada amb un estil contemporani, ple d'encant i d'una manera que resol els seus conflictes sense ser dura"
- Cineuropa

Fotos

La pel·lícula en imatges

Valorar pel·lícula


Poster de la película Binti (VOSE)Poster de la película Binti (VOSE)
DATA ESTRENA:
16/10/2020
DURADA:90 min.
DIRECTOR:Frederike Migom
REPARTIMENT:Bebel Tshiani Baloji, Mo Bakker, Joke Devynck, Baloji, Aboubakr Bensaihi, Frank Dierens, Tatyana Beloy, Veronica van Belle
GÈNERE:Drama

*Binti té dotze anys i va néixer a Congo, però viu a Bèlgica amb el seu pare Jovial des de molt petita. Encara que no tenen papers, *Binti vol viure una vida normal i somia amb convertir-se en una famosa *youtuber com el seu ídol *Tatiana. Elias, d'onze anys, viu només amb la seva mare Christine des del divorci del seu pare, que ara té una nova vida al Brasil. Quan la policia entra a casa de *Binti i ha de fugir, la nena es refugia en la cabanya del *arbol d'Elias i poc després idea la solució perfecta a tots els seus problemes: si pot aconseguir que el seu pari i la mare d'Elias es casin, podran quedar-se a Bèlgica. *Binti s'uneix al Club de Suport als *Okapi d'Elias i mentre prepara un gran esdeveniment de recaptació de fons, organitza en secret un pla perquè Christine s'enamori de Jovial.