Cartellera

El Verano que vivimosrecomendado para edades 12

Isabel és una estudiant de periodisme que es troba al diari d’una ciutat costanera gallega per la seva pràctica laboral. Durant la seva estada, troba una necrològica anònima dedicada a Lucía. Explica una història d’amor, amistat i traïció el 1958.

DATA ESTRENA:04/12/2020
IDIOMA PARLAT:Castellà
DURADA:119 min.
DIRECTOR:Carlos Sedes
REPARTIMENT:Blanca Suárez, Javier Rey, Pablo Molinero, Carlos Cuevas, Guiomar Puerta, María Pedraza, Moreno Borja, Adelfa Calvo
GÈNERE:DramaSuspensRomanç
En guerra con mi abueloEn guerra con mi abuelo
PROPERAMENT

En guerra con mi abueloPendiente de calificación

DATA ESTRENA:04/12/2020
DURADA:94 min.
DIRECTOR:Tim Hill
REPARTIMENT:Robert De Niro, Christopher Walken, Laura Marano, Juliocesar Chavez, Lydia Styslinger, Uma Thurman, Jane Seymour, Veronica Alicino
GÈNERE:Comèdia

La vampira de Barcelonarecomendado para edades 18

DATA ESTRENA:04/12/2020
DURADA:106 min.
DIRECTOR:Lluís Danés
REPARTIMENT:Roger Casamajor, Nora Navas, Bruna Cusí, Francesc Orella, Sergi López, Mario Gas, Nuria Prims, Pablo Derqui
GÈNERE:Drama

Ópera Manon LescautPendiente de calificación

Manon Lescaut va ser el primer gran èxit del gran compositor de Lucca. L'1 de febrer de 1.893 s'estrenava en el Teatre Regi de Torí aquesta òpera, el llibret de la qual es basa en l'obra de l'abat Antoine Prévost (segle XVII) titulada "Histoire du Chevalier Donis Grieux et de Manon Lescaut". Jules Massenet havia portat a l'escenari operístic francès la mateixa obra nou anys enrere, però això no va impedir el gran èxit de l'òpera de Puccini, amb una visió més llatina i apassionada de la història dels dos amants. "...amb passione disperata!" Així va descriure Puccini com interpretar el seu Manon Lescaut.


Després de "Le villi" (1.884) i "Edgar" (1.889), Manon Lescaut encimbellava al mestre toscà com un dels referents de l'escola verista i com el continuador del gran Giuseppe Verdi, que en aquests dies estrenava "Falstaff". El fet d'estrenar l'òpera de Puccini al mateix temps que l'última de Verdi, dóna un motiu anecdòtic als quals van considerar al mestre de Lucca com el successor del gran Verdi. Una altra coincidència és que tots dos van aconseguir fama mundial en la seva tercera òpera, Nabucco (1.842) i Manon Lescaut (1.893) després de dues estrenes anteriors dubitatius per part de tots dos.

DATA ESTRENA:10/12/2020
IDIOMA PARLAT:Francès
DURADA:200 min.
DIRECTOR:
GÈNERE:MusicalarteÓpera