Poster de la película Martín EdenPoster de la película Martín Eden
"Sublim. Aquesta adaptació impossible d'una novel·la de Jack London adquireix, de la mà de Pietro Marcello, l'aura d'un cinema tan inabastable com el material literari de què sorgeix. És una pel·lícula-riu per la naturalesa de l'relat, però també, i sobretot, per l'aclaparadora força amb la que tots els seus elements colpegen i extasien la pantalla."
- FilmAffinity

Fotos

La pel·lícula en imatges

Valorar pel·lícula


Poster de la película Martín EdenPoster de la película Martín Eden

Martín Edenrecomendado para edades 7

DATA ESTRENA:
29/01/2021
IDIOMA PARLAT:Castellà
DURADA:129 min.
DIRECTOR:Pietro Marcello
REPARTIMENT:Luca Marinelli, Carlo Cecchi, Jessica Cressy, Denise Sardisco, Vincenzo Nemolato, Carmen Pommella, Autilia Ranieri, Marco Leonardi
GÈNERE:DramaRomanç

Martin Eden és un noi de poble que es guanya la vida treballant com a mariner. Un dia, Martin aconsegueix salvar la vida d'Arthur Morse, un jove de classe alta que viu a San Francisco. Com a agraïment, Arthur convida a Martin a la seva llar i, a poc a poc, li va introduint en el seu propi estil de vida. El jove veu això com una oportunitat per convertir-se, finalment, en escriptor i tracta d'aprofitar a el màxim el temps entre luxes. Martin rebrà un impuls inesperat quan conegui a Ruth, una jove de la qual s'enamora a l'instant.