CineArinco_Festa_Infantil_04.jpg

Altres notícies

Pla de Fidelitat

En Cinema Arinco tenim un pla per als nostres clients més fidels. Perquè venir a el cinema et sigui més fàcil, pots unir-te al Club Arinco de forma gratuïta emplenant el formulari on-line. Des d'aquest moment podràs gaudir dels avantatges de preu en la compra web.

La festa del cinema infantil en català arriba als Cinemes Arinco de Palamós

arxivat en: Promoción
  • Cinema, música i animació infantil als Cinemes de Palamós

  • L'espectacle ha estat adaptat a les mesures de seguretat de la normativa per Covid-19

Un dia de festa! és la festa itinerant del cinema infantil en català a partir de 3 anys que arribarà als Cinemes Arinco de Palamós el proper diumenge, 1 de novembre a les 12 h. En aquesta 4a edició celebrem que per a fer volar la imaginació no és imprescindible el títol de pilot d’avió!

I és que, sí, tenim el cap ple de pardals i ens ve de gust fer-los volar amb vosaltres. Sabem que el vostre cervell també és com un arbre en el que no deixen de créixer branques i branques on els ocellets i les ocelletes venen a piular-vos idees i trinats meravellosos a cau d'orella.

La banda Xip Xap ens rebrà amb comitiva digna de catifa vermella avançant les melodies de les històries dels curtmetratges que veurem després. Un cop a dins la sala de cinema la família sencera tindrà ocasió de conèixer els éssers dels boscos imaginaris que acompanyen a aquesta companyia teatral i de gaudir d’aquesta experiència de cinema expandit on la fantasia surt de la pantalla transformant l’espai sencer.

Les pel.lícules que es projectaran són:

  • La caça del dragó - Armand Demuynck (França 2017)

  • La tardor al regne d'Escampeta - Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre (França 2017)

  • Oubecedari Màgic - Drac Màgic (Espanya 2017)


En aquesta 4a edició Cinemes Arinco de Palamós és una de les 12 salesde cinema i equipaments culturals que fan possible aquesta activitat innovadora. Un retorn al clàssic gest d’anar al cinema en companyia a través d’una proposta diferent amb l’esperit del cinema de Pack Màgic: cinema infantil, tranquil i en català amb el feminisme i l’ecologia com a eixos imprescindibles. Aquest projecte no seria el mateix sense la complicitat, la inspiració, el talent i l’alegria d’Alla Kinda i les seves animacions.


Comparteix en xarxes socials