ÒPERA I BALLET A PALAMÓS

Gaudeix dels millors espectacles d'òpera i ballet en directe i en diferit que arriben a la pantalla dels Cinemes Arinco de Palamós des dels millors escenaris del món (Royal Opera House, Òpera de París, Liceu de Barcelona). Viu una experiència única i inoblidable que et transportarà al teatre des de la butaca del cinema amb una visió més detallada d'aquestes grans produccions i protagonitzades pels artistes més importants dels escenaris a nivell mundial.

GAUDEIX DELS MILLORS DESCOMPTES EN ÒPERES I BALLETS AMB CLUB ARINCO

Si ets amant de les òperes i/o els ballets, no deixis escapar l'oportunitat de gaudir dels millors espectacles del món des de la butaca dels Cinemes Arinco a un preu únic. Fes-te soci de forma gratuïta del Club Arinco i obtindràs un preu reduït a totes les projeccions d'òperes i ballets.

Nuestras Sesiones de Ópera y Ballet

Ballet El CascanuecesPendiente de calificación

Un regalo navideño para toda la familia y un clásico para los amantes del ballet.

La gloriosa producción del Royal Ballet de El Cascanueces, creada por Peter Wright en 1984, es la producción por excelencia de este siempre apreciado ballet.


Es Nochebuena y Herr Drosselmeyer el mago traslada a la joven Clara a una aventura de fantasía en la que el tiempo se para, la sala de estar familiar se convierte en un gran campo de batalla, y un mágico viaje les lleva desde la Tierra de los Copos de nieve a la Tierra de los Dulces.


La brillante partitura de Tchaikovsky, los preciosos y festivos diseños de escenario, y la danza cautivadora del Royal Ballet, que incluye un pas de deux exquisito entre el Hada de Azúcar y su Príncipe, convierten a esta versión del Cascanueces en la experiencia obligatoria de estas Navidades.

DATA ESTRENA:02/01/2021
DURADA:155 min.
DIRECTOR:Boris Gruzin, Peter Wright, Lev Ivanov
REPARTIMENT:Gary Avis, Francesca Hayward, Alexander Campbell
GÈNERE:MusicalBallet

Música a la gran pantalla

Cinema i òpera estan més vinculats del que sembla. Als segles XVIII i XIX, les creacions de Mozart o Rossini feien la mateixa funció que avui les pel·lícules: entretenir el públic. Sorprendre amb efectes escènics, intrigues, romanços apassionats. Amb el temps, va adquirir un tint intel·lectual, fins i tot elitista. Però en ple segle XXI, el cinema rescata l'òpera i la renova. La gran pantalla ens introdueix de ple en l'acció, els primers plans ens fan enamorar-nos dels cantants, els moviments de càmera dinamitzen, el so en estèreo ens envolta. I a la mitja part podem brindar amb cava. Tot com si estiguéssim al teatre. Però per a totes les butxaques.

Gaudeix d'uns primers plans increïbles!